UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Як дівчина, яка витрачала по 200 доларів на піцу, скинула 38 кг

Дівчина, яка щотижня витрачала по 200 доларів на піцу, схудла на 38 кілограмів і 7 розмірів одягу завдяки зміні старих звичок на нові

Челсі Патерман, 23-річна жителька графства Чешир, могла витратити 50 фунтів на одне замовлення піци разом зі своїм чоловіком Меттом. Вдвох вони могли балувати себе фастфудом по 4 рази в тиждень, передає Depo.ua.

Пристрасть до шкідливої ​​їжі призвело до того, що вага дівчини досягла 90 кілограм. Коли вона побачила величезну себе на фотографіях з відпустки в Польщі, вона була шокована. Саме тоді вона поставила собі майже нездійсненну мету - скинути 35 кілограмів за 15 місяців.

"Мені було комфортно у відносинах з Меттом, і наша пристрасть до шкідливої їжі було загальною. Ми весь час замовляли їжу з собою і витрачали по 20 фунтів на неї. Якщо вибір падав на піцерію, там ми залишали по 50 фунтів за один раз".

"Я до сих пір перебуваю в шоці від того, скільки грошей ми витрачали на фастфуд. Коли я залишалася вдома сама, від нічого робити я їла багато солодощів і бутербродів. Про вправи не було й мови".

"У мене була справжня залежність від фастфуду, і коли я його їла, обов'язково закушували чіпсами і шоколадом. Це була моя пристрасть".

"Метт говорив мені, що любить мене такою, яка я є. Але в один момент я зрозуміла, що перейшла в стадію ожиріння".

Челсі також розповіла, що коли жила з батьками, любила страви домашнього приготування. Коли вона закінчила навчання і стала жити з чоловіком, кілограми почали стрімко прибувати.

У Челсі виявили полікістоз яєчників, ознакою якого є набір ваги. Тоді вона приєдналася до програми схуднення і почала скидати по 6 кілограмів в місяць.

Через півроку після початку програми Метт зробив їй пропозицію, а ще через 3 місяці вона вийшла заміж в сукні, про який навіть не могла мріяти.

Зараз вона спокійно може дозволити собі з'являтися на пляжі в шортах і купальнику, а раніше їй доводилося ховати фігуру в обтягуючих легінси.

"Я дивлюся на свої колишні фотографії і розумію, наскільки величезна я була. Коли Метт зробив мені пропозицію, у мене з'явився додатковий стимул знайти фігуру мрії. В іншому випадку мені довелося б надіти плаття без корсета і з закритим верхом, адже я терпіти не могла то, як виглядають мої руки ".

"Коли хтось вперше бачить мої старі фото, він не може повірити в те, що це дійсно я. Зараз я не можу уявити себе товстою, фотографії - це єдине, що залишилося від колишньої мене".

"Я відчуваю себе в мільйон разів краще, здоровішими і щасливішими. Більше впевненості і більше енергії - це того варте", - говорить Челсі.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme