UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Вже цієї весни у Хмельницькому відбудеться Rock&Bug FEST

Відтепер у Хмельницькому буде свій рок-фестиваль

Вже цієї весни у Хмельницькому відбудеть…

Наприкінці весни у Хмельницькому відбудеться перший фестиваль рок-музики Rock&Bug FEST, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на газету "Є".

Зараз над ним працює ціла команда, у яку входить міське управляння культури, організатори RespublicaFEST, лідер гурту "Моторролла" Сергій Присяжний та лідер гурту "Чумацький Шлях" Сергій Строян.

"Насправді цей фестиваль - ідея міського управління культури, – розповідає засновник RespublicaFEST Андрій Зоін, - Ми давно мріяли про рок-фестиваль у Хмельницькому, але самі не могли його втілити. Тож коли дізналися, що упарвління планує створити рок-фестиваль, запропонували свою допомогу: концепція, гурти, логістика, реклама, брендування тощо."

Rock&Bug FEST триватиме упродовж двох днів - 26-27 травня, і на ньому буде декілька музичних сцен.

"Головна сцена розташується на пляжі, ще одна - біля кінотеатру імені Шевченка. Також ми плануємо задіяти і арт-дворики для класичної та акустичної музики. І, можливо, під час фестивалю ми таки зробимо декілька малюнків у місті, тим більше шо для Хмельницького це актуально," - каже Зоін.

Плануються виступи гуртів з Хмельницького і області, а в кінці днів - хедлайнери. Покищо організатори анонсували виступи трьох гуртів: "Тартак", "Моторролла" і "Чумацький Шлях". Цей список поповнюється.

За словами Зоіна, заявку на фестиваль може подати будь-який гурт з Хмельницької області. Потрібно лише долучитися до спільноти в соціальній мережі і надати матеріал та інформацію про себе, а організатори попередьно всіх послухають і відберуть учасників на фестиваль.

Обіцяють, що фестиваль буде абсолютно безкоштовним.

Нагадаємо, ще в січні назву для нового фестивалю рок-музики придумували в соцмережах.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme