Українець, що грає на Росії, хоче потрапити до збірної

Український нападник російського "Анжи" Пилип Будківський прокоментував свій переїзд на Росію і поділився планами щодо національної збірної

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на телеканал "Футбол 1". Нагадаємо, Будківський належить донецькому "Шахтарю", але вже вдруге опиняється у російському "Анжи" на правах оренди.

Мені ніде не хотілося грати, крім "Шахтаря". Зараз в Україні небагато команд, які нагорі - "Шахтар", "Динамо", "Зоря". Хотілося залишитися в "Шахтарі", але мені сказали шукати новий варіант з орендою. У "Анжи" у мене виходило, тому я вирішив піти туди, де мене знають, щоб працювати і вдосконалюватися.

Думаю, "гірники" на мене розраховують. Це залежить від мене - якщо не буде прогресу, то і розраховувати ніхто не буде. Говорили, що влітку повернуся і пройду збори. Це буде другий шанс.

Хочеться повернутися і в збірну. Для нападника головне - голи, на це головний тренер звертає увагу. У плані ігрової практики краще показувати себе, наприклад, в російському чемпіонаті, ніж сидіти в Україні і виходити раз на три матчі", - вважає Будківський.

Читайте також: Чому збірна України втрачає нападника Будківського

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme