У Приморському районі Одеси нарешті з'явиться нова школа

У місті триває системна робота міської влади щодо розширення мережі навчальних закладів

У Приморському районі Одеси нарешті з&#0…

В Одесі на даний момент ведуться роботи по завершенню будівництва школи по вулиці Маршала Говорова, 8, пише Depo.Одеса з посиланням на прес-службу міської ради.

За проектом 2006 року було заплановано будівництво школи на 1000 місць за рахунок інвестиційних коштів забудовників житлового комплексу в межах вулиць: Маршала Говорова, Сегедської, Зоопаркової, Армійської. У 2009 році будівництво об'єкта припинилося на рівні 2-го поверху.

З ініціативи Одеського міського голови Геннадія Труханова в 2015 році прийнято рішення про необхідність завершення будівництва даного об'єкта.

Управлінням капітального будівництва Одеської міськради було проведено технічне обстеження незавершеного будівництва. Підрядником вже виконані роботи з вивезення будівельного і побутового сміття, очищена й підготовлена ​​під будівництво територія, придбані і завезені будівельні матеріали, виконана кладка внутрішніх і прийшли в непридатність зовнішніх стін. Зараз ведуться роботи з установки енергозберігаючих віконних блоків і монтажу вентильованого фасаду.

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme