У Москві засудили двох українців за продаж співвітчизниці в сексуальне рабство

Тимирязівський районний суд Москви засудив двох українців за звинуваченням у торгівлі людьми 

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на в прес-службу Генеральної прокуратури Росії.

Так, 23-річні українці Марія Олійник і Андрій Бородач визнані винними у скоєнні злочину, передбаченого п. "г" ч. 2 ст. 127.1 Кримінального кодексу Росії (купівля-продаж людини, вчинена в з метою її експлуатації, з переміщенням потерпілого через державний кордон Російської Федерації), передає Depo.ua.

За даними російського слідства, арештовані в жовтні 2016 року вступили в інтернет-листування в соцмережі з українкою, яка повідомила, що через брак грошей готова продати свою нирку. Олійник і Бородач заявили, що можуть допомогти дівчині в реалізації органу на Росії за велику грошову винагороду, а насправді вони мали намір організувати приїзд дівчини в Росію щоб продати її для сексуальну експлуатацію.

"В приміщенні готелю "Міраж" 30 жовтня 2016 року Олійник і Бородач продали дівчину покупцеві за 3 тис. доларів, після чого були затримані співробітниками ГУУР МВС Росії", - йдеться в повідомленні.

Суд засудив Олійник до 2,6 років позбавлення волі, Бородача - до 3 років. Вони будуть відбувати покарання у виправдній колонії загального режиму.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme