UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Миколаєві з'явиться нова система оповіщення

Вже змонтували 69 сигнально-гучномовних установок в усіх міських школах, управлінні освіти та мерії

У Миколаєві з'явиться нова система…

У Миколаєві розпочали будівництво нової системи автоматизованого оповіщення. Про це Depo.Миколаїв повідомили в прес-службі міськради.

На засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Миколаєва вчора, 20 лютого, начальник міського управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Олександр Герасименя розповів, що у 2016 році з міськбюджету виділили близько 10 млн грн на реалізацію міської цільової програми забезпечення цивільного захисту Миколаєва. За рахунок цих коштів оновили міський матрезерв, покращили стан системи оповіщення міста, виконали першочергові заходи щодо аварійно-рятувального обслуговування. Також придбали спеціальний аварійно-рятувальний транспорт, обладнання, засоби індивідуального захисту органів дихання, провели ремонт захисних споруд цивільного захисту.

Крім того, управління розпочало будівництво нової системи автоматизованого оповіщення про загрозу або виникнення надзвичайної ситуації. "Змонтовано 69 сигнально-гучномовних установок у всіх міських школах, в приміщенні управління освіти міської ради, в будівлі мерії. Озвучені Мала і Велика Коренихи, встановлені два модулі оповіщення на обладнанні Миколаївської філії Концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення", - сказав Герасименя.

Він додав, що вартість усього обладнання склала 870 тис. грн. На ремонтні роботи захисних споруд направили 600 тис. грн.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme