UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Мелітополі на молодого хлопця впав бетонний стовп

Молодий чоловік потрапив у жахливу ДТП в Мелітополі на початку лютого. З численними переломами його доставили в лікарню, де він перебуває донині

У Мелітополі на молодого хлопця впав бет…

Про це повідомляє кореспондент порталу Depo.Запоріжжя з посиланням на РІА Мелітополь.

ДТП сталася недалеко від Дніпрорудного в селі Балки. Чоловік працює водієм і був там проїздом. З напарником вони зупинилися біля ларька, щоб випити кави. Чоловіки стояли на узбіччі, коли водій "Мерседеса" на слизькій дорозі не впорався з керуванням і врізався в електроопору. Удар був настільки сильним, що залізобетонна конструкція звалилася.

Впала ЛЕП-опора прямо на чоловіка, що ласував кавою. З місця ДТП його забрала "швидка". Ушпиталили потерпілого в лікарню Дніпрорудного. Медики діагностували у чоловіка численні переломи: ключиці, лопатки, ребер, стегна і ноги, пробита легеня. Чоловік вже переніс першу операцію. Попереду, ще кілька хірургічних втручань. Щоб оплатити їх необхідно 80 тис. грн. Сума для сім'ї Андрія непідйомна, враховуючи скільки коштів, йде на щоденне лікування.

Всі, хто може надати допомогу Андрію, можуть перераховувати гроші на картку ПриватБанку: 4149 4978 0698 0944 (Московкина Євгенія Петрівна - мама). Контактний номер телефону: (098) -664-21-54 (Євгенія Петрівна).

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme