UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Мелітополі Масляну відзначатимуть по мікрорайонах

Масляну відзначать масштабно в Мелітополі цього року. Крім загальноміських гулянь на площі, які пройдуть 26 лютого, у неділю, святкові заходи організовані і в різних установах по мікрорайонах

У Мелітополі Масляну відзначатимуть по м…

Про це повідомляють організатори, передає кореспондент порталу Depo.Запоріжжя.

Так, в п'ятницю, 24 лютого, на Новому Мелітополі з 12:00 державний навчальний заклад "Мелітопольське вище професійне училище" (об'єднана структура професійних училищ №10, №37, №40) запрошує всіх на "Веселу Масляну". В програмі свята: ігри, пісні, танці, млинці з медом, майстер-клас з виготовлення оберегів.

Місце зустрічі - майданчик біля центрального входу в училище №37 (вул. Інтеркультурна, 390, зупинки "Нова", "Молодіжна")".

А, в суботу, 25 лютого, зиму проводжатимуть в мікрорайоні. Свято відбудеться в Мелітопольській дитячій школі мистецтв. Яскраве театралізоване дійство, спалення опудала, ігри та іграшки чекають всіх, хто прийде на захід. Початок о 10:00 в концертному залі школи.

З 9:30 буде працювати благодійна виставка - ярмарок оригінальних і різноманітних виробів, виготовлених учнями та їх батьками. На першому поверсі можна буде спробувати млинці з солодкими начинками і кондитерські вироби, які будуть готувати мами і бабусі, випити чай, поспілкуватися.

У концертному залі відбудеться концертний марафон, в якому візьмуть участь учні школи.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme