У Маріуполі через ритуальні розборки підпалено катафалк і ще п'ять авто (ФОТО)

У Маріуполі на стоянці, що охороняється, здійснено підпал автомобілів

Як повідомляє поліція Маріуполя, згоріло п'ять авто, передає Depo.Донбас.

За даними видання 0629, згорів катафалк, а разом з ним і 6 машин, що стояли поруч. Примітний факт, що на тій же стоянці перебувало авто дружини мера Маріуполя, але воно не постраждало.

Директор похоронної компанії "Ритуал" Олександр Шпортун розповів про те, що він повертався додому близько 1:30 і побачив вогонь біля стоянки авто. Спочатку він подумав, що за стоянкою горить багаття, а потім побачив палаючі авто. Горів його катафалк, і вогонь встиг перекинутися на поруч стоять машини.

Шпортун стверджує, що до цього невідомі люди розбивали вікна його авто, погрожували і стежили. Директор "Ритуалу" звинувачує в підпалі авто представників ГО "Народний рух" і Всеукраїнської Асоціації працівників похоронних організацій (ВАРПО), створену Миколою Сапаровим. Шпортун каже, що конкуренти заважають йому вести бізнес, вдаючись до неправомірних дій.

Спалений катафалк не підлягає ремонту, так само, як і ще одне авто фірми, яка займається транспортуванням води. Шпортун сказав, що оцінює заподіяну пожежею збитки до 1 млн грн.

Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.194 "Умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу" Кримінального кодексу України.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme