У Києві сьогодні режисера Максима Паперника проведуть в останню путь

Прощання із відомим кліпмейкером Максимом Паперником відбудеться у Покровському монастирі

У віці 47 років відомий режисер пішов з життя після тривалої онкологічної хвороби, передає Depo.ua.

ДОВІДКА.

Максим Паперник народився 20 квітня 1969 року. Жив в Києві. Закінчив з відзнакою кінофакультет Київського інституту театрального мистецтва імені Карпенка-Карого і факультет театральної режисури цього ж вузу.

Після працював у Національній телекомпанії України.

З 1997 року Паперник стає відомим як один з науспішніших кліпмейкерів України. Він працював з найвідомішими українськими виконавцями, такими як Софія Ротару, Ірина Білик, Наталія Могилевська, Олександр Пономарьов.

З 2003 року Паперник розпочав знімати телевізійні та ігрові фільми. Серед відомих його робіт новорічні фільми-мюзикли "Снігова королева", "За двома зайцями", "Дванадцять стільців".

В 2007 році він був режисером-постановником співочого талант-шоу Фабрика зірок, а в 2009 році поставив музично-розважальне шоу "Народна зірка".

У 2009 Максим Паперник зняв скандальний телесеріал "Недоторканні", який напередодні виборів 2010 року (на яких переміг Янукович) так і не вийшов на екрани. Наразі відомо, що "Недоторканих" не показали на телебаченні з цензурних міркувань. Основною складовою серіалу була політична сатира: актори пародіювали найвідоміших українських політиків - Віктора Януковича, Віктора Ющенка, Юлію Тимошенко та інших.

Наразі цей серіал можна подивитися на Уoutube.

Нагадаємо, Максим Паперник був одним із найяскравіших режисерів українського шоу-бізнесу.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme