У Кернеса розповіли, що шукають слідчі у Харківській міськраді

Харківські правоохоронці шукають документи, пов'язані зі створюваними житлово-будівельними кооперативами

У Кернеса розповіли, що шукають слідчі у…

Інформацію про це кореспондентові Depo.Харків підтвердив директор Департаменту інформації та зв'язків із громадськістю Харківської міської ради Юрій Сидоренко.

"Так, триває обшук. Прокуратура проводить, харківська", - сказав Сидоренко.

За його словами, слідчі дії розпочалися сьогодні, 21 лютого, близько 11:00. Сидоренко зазначив, що слідчі мають ухвалу суду для проведення обшуку.

Він зазначив, що правоохоронці шукають документи щодо створення житлово-будівельних кооперативів. Відтак, припустив директор Департаменту, слідчі дії можуть бути пов'язаними зі справою, у якій проходив обшук у міськраді у вересні 2016 року.

Як повідомляв Depo.Харків, 15 вересня 2016 року слідчі провели обшук у приміщенні Харківської міської ради. За словами генпрокурора Юрія Луценка, обшук був пов'язаний зі схемами відчуження 600 га земель громади Харкова вартістю понад 4 млрд грн за допомого так званої "кооперативної схеми", коли земля виділялася фіктивним житлово-будівельним кооперативам безкоштовно.

21 лютого 2017 року обшук проводять слідчі у Департаменті земельних відносин, у приміщенні Харківської міської ради на площі Конституції, 7.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme