UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Хмельницькому на благоустрої "ділки" привласнили 2,6 млн гривень

Оборудку виявили підпрозділи ДФС області

У Хмельницькому на благоустрої "ділки" п…

У Хмельницькому податківці викрили привласнення 2,6 мільйона гривень державних коштів, повідомляє Depo.Хмельницький.

Підрозділ боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом, ГУ ДФС у Хмельницькій області встановив факти ймовірного привласнення державних коштів посадовими особами одного з ТОВ Хмельницького.

"Згідно з укладеними договорами товариство отримало бюджетне фінансування в розмірі 2,6 мільйона гривень на виконання робіт з благоустрою прибудинкових територій та вулиць міста. Проте, в ході дослідження встановили відсутність у ТОВ трудових ресурсів, виробничо-складських приміщень та іншого майна, необхідного для здійснення відповідної діяльності," - розповідають в прес-службі відомства.

З метою надання вигляду законності проведених господарських операцій посадовими особами ТОВ здійснено документальне оформлення факту виконання вказаних робіт та перераховано кошти на розрахункові рахунки підконтрольних суб'єктів господарювання з ознаками сумнівності за нібито супідрядні роботи та будматеріали.

За цими фактами до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесли відомості про вчинення кримінального правопорушення за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.191 ККУ.

Здійснюється кримінальне провадження.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme