У Харкові молодик вилаявся на поліцію через втрачений номерок у гардероб

Харківські патрульні за неадекватну поведінку оформили чоловіку два адміністративні протоколи

Як повідомили Depo.Харків у прес-службі прокуратури Харківської області, сьогодні, 21 лютого, о 5:00 екіпажу надійшла інформація про конфлікт в одному з кафе за адресою Майдан Захисників України, 1.

До поліції звернулися співробітники охорони. Прибувши за викликом, заявник повідомив правоохоронцям про те, що невідомий громадянин відпочивав у закладі та загубив номерок від гардеробу. Працівники кафе попросили компенсувати вартість номерка, на що вищевказаний чоловік відмовився та почав поводити себе агресивно, нецензурно виражався в адресу працівників, кидався на людей. На місце викликали охорону, проте розлючений громадянин не заспокоївся та продовжував поводити себе агресивно. Громадяни звернулися до поліції.

Патрульні поліцейські запросили порушника громадського порядку до відділу поліції, де чоловік продовжував поводити себе неадекватно. Також громадянин мав явні ознаки алкогольного сп'яніння.

В результаті за свою поведінку 25-річний парубок отримав два адміністративні протоколи за ст. 173 та ст. 178 КУпАП (дрібне хуліганство та поява у громадських місцях у п'яному вигляді).

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme