У Харкові енергетики "засекретили" кошторис ремонту паркана, - ЗМІ

"Харківобленерго" уклало угоду з ТОВ "Євроенергохолдінг" щодо проведення ремонтних робіт загальною вартістю 648 тис. грн

У Харкові енергетики "засекретили" кошто…

Як передає Depo.Харків із посиланням на "Харківський антикорупційний центр", про це стало відомо зі звіту про укладання договору, який розміщений на порталі системи електронних закупівель "Прозорро".

Підрядник має виконати роботи з ремонту огорож, згідно переліку огорож ПС 110/35 кВ, що потребують ремонту. При цьому кількість об'єктів, де планується провести роботи, їх об'єм не вказано. Тож, перевірити адекватність цін не є можливим, адже немає кошторисів.

Засновниками підприємства зараз є Кирило Горобей, Євген Терещенко та Олексій Менів. Раніше серед засновників була Катерина Телегіна.

Людина з таким самим прізвищем – Віталій Телегін – працював виконуючим директором АК "Харківобленерго". Минулого року його затримали правоохоронці за підозрою у розтраті 51 млн грн.

За даними системи "Прозорро", до цієї угоди АК "Харківобленерго" уклало з ТОВ "Євроенергохолдінг" договорів на 5,9 млн грн.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme