У Дебальцевому спостерігачі ОБСЄ потрапили під обстріл

Спостерігачі Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ потрапили під обстріл в окупованому Дебальцевому

Як передає Depo.Донбас, про це повідомляє прес-служба місії.

"Перебуваючи на спостережному пункті в Дебальцеве, патруль СММ почув 13 пострілів зі стрілецької зброї з захід-північно-захід від свого місцезнаходження. Принаймні, одна куля пролетіла на відстані орієнтовно 10-20 метрів від членів патруля місії. Спостерігачі негайно покинули місце події , повідомивши при цьому СЦКК ", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що 18-19 лютого на східній околиці окупованій Ясинуватої (16 км на північний схід від Донецька) патруль місії зупинили бойовики "ДНР" і заявили, що не пропустять спостерігачів далі.

"19 лютого офіцер Збройних сил Російської Федерації при СЦКК повідомив СММ про те, що Спільний центр прийняв всі можливі заходи, але не зміг посприяти забезпеченню свободи пересування СММ. Проте, після практично півторагодинний затримки 18 лютого і 45-хвилинної затримки 19 лютого бойовики дозволили патрулю місії пройти далі ", - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося раніше, в місії ОБСЄ повідомили про збільшення обстрілів на Донбасі, зокрема у "трикутнику" Авдіївка-Ясинувата-аеропорт.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme