Скандальний Артеменко відмовився складати мандат

Народний депутат від "Радикальної партії" Андрій Артеменко заявив, що не збирається складати депутатський мандат 

Про це він заявив сьогодні журналістам в кулуарах парламенту, передає Depo.ua.

За його словами, план про здачу Криму в оренду Росії в обмін на виведення з України російських військ він розробляв спільно з нинішніми та колишніми депутатами. "План Артеменка" - це мирна ініціатива депутатів Верховної Ради, екс-депутатів, громадських діячів, інших людей. Я вдячний пресі за те, що багато людей підтримали мене", - пояснив Артеменко.

Він розповів, що обговорював свої пропозиції щодо альтернатив Мінському процесу з високопоставленими американськими чиновниками. "Мирна ініціатива дійсно обговорювалася з представниками адміністрації Трампа, впливовими конгресменами від обох партій. Це відбулося в Нью-Йорку, у Вашингтоні", - повідомив політик.

Нардеп пообіцяв у найближчі кілька днів дати офіційну прес-конференцію. При цьому він підкреслив, що не збирається складати мандат депутата і залишиться позафракційним.

Нагадаємо, за даними ЗМІ, народний депутат-"радикал" Андрій Артеменко разом з наближеними до президента США Дональда Трампа Майклом Коеном і Феліксом Сатер склали план зняття санкцій з Росії. Його передали на розгляд адміністрації президента США.

План передбачає "виведення всіх російських військ зі Сходу України та проведення в країні референдуму про передачу Криму в оренду Росії на термін від 50 до 100 років".

У зв'язку з цим 20 лютого Радикальна партія виключила Артеменка зі своєї фракції і вимагає від нього скласти мандат.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme