Сайт Держприкордонслужби тепер інформує про завантаженість пунктів пропуску

Оновлений сервіс дозводить більш ефективно планувати поїздки через кордон

На офіційному веб-сайті Державної прикордонної служби запрацював оновлений сервіс, на якому громадяни можуть ознайомитися зі станом завантаженості пунктів пропуску на державному кордоні, повідомляє Depo.Одеса з посиланням на прес-службу відомства.

Вводяться новації в технологічних схемах, опробовуються різні нововведення, які в подальшому поширюють на інші пункти пропуску. Щоб систематизувати інформацію про стан завантаженості пунктів пропуску відтепер вона оприлюднюється на сайті Держприкордонслужби.

Зараз на сайті Держприкордонслужби заробила оновлена ​​Інтерактивна карта. На даному сервісі позначені пункти пропуску і різними кольорами стан їх завантаженості на виїзд з України. Вся інформація оновлюється кожні три години.

Натискаючи позначку пункту пропуску громадяни мають можливість дізнатися про час його роботи, кількість легкових і вантажних авто, а також швидкість оформлення легкових автомобілів на годину. Окремі пункти пропуску також доповнені зображеннями з камер відеоспостереження.

Якщо час очікування становить не більше однієї години, то значок пункту пропуску позначений зеленим кольором. Синій колір на Інтерактивної мапі характеризує середній стан завантаженості, де час очікування транспортного засобу - до 2-х годин. А якщо завантаженість висока і час очікування автомобілів становить понад 2-х годин - значок червоного кольору.

Використовуючи оновлений сервіс люди зможуть ефективно планувати поїздки через кордон, а з огляду на надану інформацію - вибирати оптимальні маршрути руху.

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme