UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Ряди МФК "Миколаїв" можуть поповнитися іноземцями

В найближчі дні до клубу приїдуть новачки з Латинської Америки та Африки

Ряди МФК "Миколаїв" можуть поповнитися і…

Вчора, 20 лютого, МФК "Миколаїв" провів контрольний спаринг на Центральному міському стадіоні на штучному полі. Про це йдеться на сайті футбольного клубу, повідомляє Depo.Миколаїв.

За грою півфіналіста Кубка України спостерігали кілька десятків людей. За словами спонсора клубу Сергія Кантора, в найближчі пару днів в розташування МФК "Миколаїв" прибуде чергова "партія" новачків з Латинської Америки і Африки.

Тренерський штаб "муніципалів" переглянув у дії практично весь основний склад і потенційних новачків команди: Сергія Алексанова, Моріса Пакоме, Артема Кулішенка ("Реал Фарма"), Євгенія Недолю (ФК "Полтава") і Максима Щічка (вихованець "Шахтар" (Донецьк)). "Зазначимо, що на полі з'явилися і недавно прибули на перегляд латиноамериканці, які провели повноцінну гру", - повідомили у прес-службі футболістів.

Через травми не змогли взяти участь в матчі Дмитро Назаренко, Дмитро Сартіна, Віталій Момот, Юрій Батюшін і Артем Бессалов. Безпосередньо гра закінчилася з рахунком 4:0 на користь "зелених". Голи на рахунку Артема Кулішенка, Моріса Пакоме, Ваге Саркісяна і Віталія Павлова.

Надалі миколаївський клуб очікують посилені дворазові тренування на день і продовження активної підготовки до відновлення першості Першої Ліги України з футболу 2016-2017 рр.

Нагадаємо, стало відомо, скільки заробляють миколаївські футболісти.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme