Розслідувати сексуальний скандал в Uber буде екс- генпрокурор США

Глава Uber Тревіс Каланік оголосив в листі до співробітників, що запросив колишнього генпрокурора США Еріка Холдера, щоб розібратися в скаргах на сексуальні домагання до колишнього інженера компанії Сьюзан Фаулер

Відзначивши в листі, що для нього останні 24 години були дуже важкими, Тревіс Каланік оголосив, що запросив для участі в незалежному розслідуванні колишнього генерального прокурора країни Еріка Холдера, партнера юридичної компанії Covington & Burling Теммі Албаррана і Аріану Хаффінгтон, співзасновника видання The Huffington Post і члена правління Uber. Крім них розбиратися в ситуації будуть співробітники компанії, передає Depo.ua з посиланням на Life.

"Я очікую, що висновок буде зроблено в найкоротші терміни, - написав виконавчий директор Uber і нагадав, що 15% персоналу компанії складають жінки.

Колишній генпрокурор США Ерік Холдер візьме участь в незалежному розслідуванні випадків сексуального домагання в Uber

Тим часом тема сексизму в Uber набирає обертів. В "Твіттері" навіть з'явився хештег #DeleteUber.

Нагадаємо, що минулого тижня колишня співробітниця Uber Сьюзен Фаулер розповіла в своєму блозі про сексуальні домагання в компанії. За її словами, скарги в HR ні до чого не привели, і в грудні минулого року вона була змушена покинути Uber.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme