Павелко: УЄФА виділить 1 млн євро для занять футболом дітей-переселенців

Президент Федерації футболу України Андрій Павелко розповів про фінансову допомогу від УЄФА

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на сторінку Андрія Павелка в Facebook. 20 лютого у Будинку футболу відбулася робоча нарада з представниками УЄФА стосовно функціонування та розвитку кримського футболу на материковій частині України.

Учасники зустрічі підвели підсумки вже реалізованих програм ФФУ, спрямованих на підтримку кримських переселенців на материку: проект соціальної відповідальності для дітей "Play away, Play everywhere – грай в гостях, грай всюди", проведення футбольних фестивалів і змагань, розбудова футбольної інфраструктури та поновлення роботи Федерації футболу Криму на Херсонщині.

"У Будинку футболу відбулася робоча зустріч з представниками УЄФА Франтішеком Лавринцем та Зораном Лаковичем, що допомагають нам підтримувати і розвивати кримський футбол на материковій частині України. В ході діалогу ми обговорили ряд важливих питань, що стосуються розвитку спортивної інфраструктури та реалізації програм підтримки футбольної активності серед дітей-переселенців.

Приємно, що представники УЄФА високо оцінили вже вжиті ФФУ дії в цьому напрямку. А керівництво УЄФА прийняло рішення виділити Україні 1 млн євро на будівництво нових футбольних майданчиків, придбання необхідного інвентарю та проведення турнірів серед дітей-переселенців. Це серйозна підтримка, завдяки якій перед нашими юними любителями футболу, постраждалими від анексії Криму та війни на Донбасі, відкриються нові можливості для удосконалення їх ігрової майстерності", - написав Павелко.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme