Очільник Тернопільщини побачив сліди "руського міра" у нарузі над візовим цетром

Голова ОДА Степан Барна звернувся до правоохоронців з вимогою всебічного розслідування випадку обливання фарбою дипустанови в Тернополі

Очільник Тернопільщини побачив сліди "ру…

Голова Тернопільської ОДА Степан Барна різко засудив вчинок осіб, які облили фарбою Візовий центр країн Австрії, Литви та Польщі у Тернополі, передає Depo.Хмельницький з посиланням на Місто.

Губернатор звернувся до правоохоронців із проханням оперативно розслідувати інцидент і притягти до відповідальності винуватців.

"Подібні наруги над дипломатичними установами в нашій області – неприпустимі. Ми намагаємося докладати максимум зусиль, щоб розвивати дипломатичні відносини та укріплювати міжнародні зв'язки Тернопільщини з іншими країнами. Для нас добросусідство із країнами Європи є одним із пріоритетів. Тому дії осіб, які дозволяють собі подібні акти вандалізму, дискредитують Тернопільщину, а отже вони мають бути притягнуті до відповідальності", - зазначив Степан Барна.

На думку голови ОДА, у діях осіб, які облили фарбою Візовий центр в Тернополі, помітним є слід російських спецслужб та прихильників "руського міра".

Нагадаємо, напередодні у Тернополі червоною фарбою залили Візовий центр.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Тернопіль

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme