UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Навчання у Центрі оперативного забезпечення в Кам'янці стартує уже 1 квітня

Наразі триває робота з облаштування навчального центру підготовки фахівців оперативного забезпечення

Навчання у Центрі оперативного забезпече…

Вже з 1 квітня у Кам'янці розпочне свою роботу Навчальний центр підготовки фахівців за напрямом оперативного забезпечення, передає Depo.Хмельницький з посиланням на Вечірній Кам'янець.

Наразі завершуються ремонті роботи у приміщеннях майбутніх навчальних класів, штабу, приміщеннях для проживання особового складу.

За словами начальника військового гарнізону полковника Володимира Родікова, військовослужбовці частин гарнізону проводять будівельно-ремонтні роботи у приміщенні майбутнього навчального корпусу. Адже з 1 квітня 2017 року у цих класах повинен розпочатися навчальний процес. Паралельно триває комплектування навчального центру особовим складом сержантів-інструкторів, офіцерами командирської ланки, які в подальшому будуть передавати свій життєвий та професійний досвід майбутнім курсантам.

"Формування нової військової частини дуже важлива подія для нашого міста і в свою чергу дасть мажливість створити нові робочі місця, щомісячно поповнювати місцевий бюджет та головне - відновити історичну справедливість щодо повернення до міста слави "кузні інженерних військ", - заявив полковник Родіков.

Ремонтні роботи планують завершити до 25 березня, та вже за місяць стіни Навчального центру зустрінуть перших курсантів.

Нагадаємо, нова військова частина дислокуватиметься на території 48-ї інженерної бригади.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme