UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Запоріжжі досі не реорганізували Держспоживслужбу

Керівництву Держспоживслужби в Запорізькій області закидають гальмування реорганізації, яка мала полягати в ліквідації територіальних органів, функції яких нині виконує відомство

Про це під час підсумкової колегії Держпродспоживслужби повідомив начальник Управління економічної діяльності Михайло Лемак, передає портал Depo.Запоріжжя.

За словами Лемака, в Україні станом на 1 лютого повністю завершили процедуру припинення 244 управління ветеринарної медицини, 5 фітосанітарних інспекцій, 13 інспекцій захисту прав споживачів та 6 управлінь санепідслужби. Це лише 40 відсотків від усієї кількості територіальних органів.

Нині не реорганізовані управління у Дніпропетровській, Донецькій, Луганській, Хмельницькій, Чернівецькій, Закарпатській, Запорізькій, Львівській, Полтавській, Херсонській, Черкаській областях.

Лемак закликах керівників терорганів прискорити цю роботу.

Нагадаємо, на початку року на Запоріжжі було призначено нового керівника Держспоживслужби. Також нагадаємо, Держспоживслужба нині об'єднує функції Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарії, Управління фітосанітарної безпеки, Управління контролю у сфері насінництва і розсадництва, Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства, Управління захисту споживачів та сектору контролю за регульованими цінами.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme