UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Путін хоче скасувати президентські вибори на Росії, - ЗМІ

Президентські вибори на Росії, заплановані на березень 2018 року, можуть перетворитися в "референдум про довіру національному лідерові"

Як повідомляє Depo.ua з посиланням на телеканал "Дождь", в адміністрації Путіна розробляють порядок денний для виборів президента в 2018 році. Там не збираються підбирати опонентів кандидата від влади, зате хочуть домогтися найвищого в історії числа тих, хто проголосував за Володимира Путіна.

У Кремлі зараз обговорюють свої завдання за рік до виборів глави держави (заплановані на 11 березня 2018 року), розповіли "Дождю" два джерела в кремлівській адміністрації. За їх словами, одне з таких обговорень днями пройшло у керівництва внутрішньополітичного блоку адміністрації президента (очолює Сергій Кирієнко) з експертами.

"Нас чекає референдум про довіру національному лідерові", - переказують зміст бесіди співрозмовники. Як і повідомлялося раніше, в Кремлі не бачать сенсу в тому, щоб спеціально підбирати Путіну опонентів, які б підвищили інтерес до виборів. "На сьогоднішній день просто немає такого кандидата, який своїм висуненням здатний створити інтригу на виборах", - говорить співрозмовник "Дождя".

Нагадаємо, що головний опозиціонер всія Росії Олексій Навальний таки зібрався в президенти, попри п'ятирічний термін, який йому присудили 8 лютого.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme