UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Миколаївщині ґвалтівнику-розбійнику дали 11 років в'язниці

21-річний житель Першотравенська за кілька годин після першого злочину скоїв ще один 

На Миколаївщині ґвалтівнику-розбійнику д…

Першотравенська місцева прокуратура в суді доведела провину 21-річного мешканця міста, який пограбував і зґвалтував продавчиню. Про це Depo.Миколаїв повідомили в прес-службі прокуратури області.

Так, під час судових слухань встановили, що у жовтні 2016 року у м. Першотравенськ обвинувачений, до речі вже раніше судимий за злочини проти власності, застосувавши насильство до продавчині магазину, заволодів 2150 грн, що були на той час в касі. Потім, продовжуючи злочинну діяльність, чоловік зґвалтував потерпілу.

Окрім того, за дві години після скоєного злочинець у с. Грушевка Першотравенського району пошкодив поліетиленовий навіс торгівельної палатки, де напав на продавчиню, застосувавши насильство, та під загрозою ножа, заволодів її грошовими коштами в сумі 500 грн.

Провину злочинця довели. 16 лютого Першотравенський міскрайонний суд за вчинення злочинів, передбачених ч.3 ст. 187 (грабіж), ч.3 ст.186 (розбій) та ч.1 ст 152 (зґвалтування) КК України, чоловікові призначено покарання у вигляді 11 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, що з 12 жовтня Depo.ua називає Первомайськ Першотравенськом.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme