На Масляну полтавцям пропонують "прокинутись від зимової сплячки"

У свято Масляни полтавців запрошують наїститися млинців та вареників на "Зимових розвагах"

На Масляну полтавцям пропонують "прокину…

Прокинутись від "зимової сплячки", поділитись зимовими пригодами та позмагатися у кулінарних здібностях полтавців запрошують на Масляну. 26 лютого на ставках у Пушкарівській балці (Сади-1) проведуть "Зимові розваги". Про це повідомили організатори заходу на сторінці у Facebook, пише Depo.Полтава.

"Зима цього року вдалася на всі сто, а то навіть і більше, відсотків! За три довгих, холодних та сніжних місяців, думаємо, що всі вже встигли відпочити, накататися на лижах та санчатах, подихати свіжим повітрям гір та соснових лісів. То ж, думаємо, що треба з гідністю попрощатися з цією чудовою зимою, і влаштувати їй гучні проводи!", - закликають у соцмережі.

Здійснювати заплановане будуть на Масляну, а у програмі свята – приготування млинців та вареників, які пропонують скуштувати самим та поділитись з друзями. Окрім того, на "Зимових розвагах" влаштують:

запальні та веселі снігові велоперегони
льодовий дрифтинг (велосипедні піруети та викрутаси на льоду)
катання на санчатах та лижах (брати з собою) за велосипедом
для малечі - цікава та весела розважальна програма (катання на санчатах, сніжкові "бої", конкурс кольорових малюнків та інше)
зимовий футбол
тепле багаття

З собою пропонують взяти запашний чай та різноманітні смаколики. Та на цьому захід не обмежується, організатори приймають будь-які цікаві ініціативи та ідеї, щодо вдосконалення програми.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme