На Львівщині священик закликав перекрити трасу "Київ - Чоп"

Пастир пригрозив місцевій владі, якщо та не дослухається до поставлених вимог, то "активісти" підуть і перекриють міжнародну автотрасу "Київ-Чоп"

Бродівський священик Степан Шира поширив відеозвернення до громади міста та району із закликом зібратися на площі перед Бродівською райдержадміністрацією для вирішення питань щодо майбутнього медицини в районі. Про це пише Depo.Львів з посиланням на Леополіс.

"Прийшов час радикальніше поставитися до нашої проблеми. Тому я закликаю кожного небайдужого, кому небайдуже майбутнє нашої медицини, нашої лікарні, в середу, о 12:00 зібратися на площі Ринок, біля районної державної адміністрації з вимогою рішучіше ставитися до проблем нашої медицини", – зазначено у відеозверненні священика Степана Шири.

Також пастир пригрозив місцевій владі, якщо та не дослухається до поставлених вимог, то "активісти" підуть і перекриють міжнародну автотрасу "Київ-Чоп".

Варто зазначити, що питання стану медицини в місті Броди та району нещодавно вивчала комісія з проведення комплексної перевірки надання медичної допомоги в Бродівській ЦРЛ від Департаменту охорони здоров'я Львівської ОДА і дійшла позитивного висновку щодо роботи бродівських медиків. Однак, як зазначило джерело у Бродівській лікарні, декому із місцевих лікарів дуже не йметься зайняти крісло головного лікаря району, ось і будоражить громадськість у будь-який спосіб, навіть через священика.

З огляду на вищезазначене, виникає низка логічних запитань: чому особа церковного сану, замість пропагування миру і покаяння, закликає до громадської непокори? Чому водії-далекобійники мають страждати від неподобств, які творяться у Бродах від імені громади якоюсь групою осіб? Чи відомо правоохоронцям Бродівського району про те, що так звані активісти збираються перекривати державну автотрасу "Київ-Чоп" і якими будуть їхні запобіжні заходи?

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme