На Кубані прокурор вигнав із роботи п'ятьох депутатів рад

У Краснодарському краї з ініціативи прокурора достроково припинені повноваження п'яти депутатів, які надали недостовірні відомості про доходи

Як повідомили Depo.Кубань у прес-службі крайової прокуратури, під час перевірки з'ясувалося, що депутати Новопокровського, Ахтарського, Степового, Приазовського і Бриньковського сільських поселень представили недостовірні відомості про доходи як щодо себе, так і своїх чоловіків.

За відомостями прокуратури, перевіркою виявлено, що депутатами приховані доходи в сумі понад 200 тисяч рублів, 2 земельні ділянки загальною площею 1 250 кв.м, 1 будинок і 4 автомобілі.

За підсумками прокурорської перевірки в лютому поточного року рішеннями Рад зазначених поселень повноваження 5 депутатів, які проігнорували вимоги антикорупційного законодавства, припинені достроково.

Як повідомляв Depo.Кубань, у січні в Абинському районі з ініціативи прокурора були достроково припинені повноваження депутата, який приховав при наданні відомостей про доходи понад 217 мільйонів рублів.

У Кавказькому районі 3 депутата приховали доходи в сумі понад 50 мільйонів рублів.

У Кримському районі також були звільнені 7 депутатів, що приховала свою власність.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Кубань

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme