На Черкащині шахраї спробували виманити гроші у матері керівника місцевої поліції

Злочинці зателефонували матері очільника поліції Тального і повідомили, що її син потрапив до відділку, а за його визволення потрібні гроші

На Черкащині шахраї спробували виманити…

Останнім часом жителі Тального, що на Черкащині, потерпають від дзвінків шахраїв, які по телефону повідомляють, що діти чи онуки абонентів потрапили в поліцію, а щоб їх визволити потрібні гроші, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на Вісті Черкащини.

"Дійшли до того, що дзвонили моїй матері. Мовляв, я потрапив у поліцію і треба негайно рятувати. Слава Богу, ніхто із абонентів на таку провокацію не піддався. Очевидно, що дзвонили з місць позбавлення волі. Телефонують навмання. Розраховують на те, що із ста людей повірять брехні один чи два", - обурюється керівник тальнівської поліції Ігор Голота.

Також останнім часом поширилися випадки шахрайств із картками

"Дзвонять до людей і представляються працівниками банків. Мовляв, картки абонентів заблоковані й треба терміново повідомити код. Частина людей вірить і зловмисники викрадають у них гроші", - розповів Голота.

Нагадаємо, що нещодавно тальнівська поліція затримала телефонного шахрая, який залякавши жінку арештом сина, виманив у неї кілька тисяч гривень. Зловмисником виявився рецидивіст, який тільки прибув із місць позбавлення волі.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Черкаси

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme