UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Миколаївські ветеренари обходять приватні будинки та шукають пташиний грип

У зв'язку з виявленням вірусу на території зоопарку у місті проводять профілактифні заходи

Миколаївські ветеренари обходять приватн…

У Миколаєві міська лікарня ветеринарної медицини проводить обхід приватних домогосподарств, щоб попередити поширення пташиного грипу. Про це Depo.Миколаїв повідомили у міськраді.

зазначається, що 16 лютого до управління Держпродспоживслужби міста надійшов звіт про результати досліджень, в якому зазначено, що в біологічному матеріалі від трупа павича, який належав КУ "Миколаївський зоопарк", виділено вірус пташиного грипу.

Проведено позапланове засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Миколаївській міській раді, на якому оголошено територію КУ "Миколаївський зоопарк" м. Миколаєва неблагополучною щодо грипу птиці та запроваджено карантин з 16 лютого. Тому, що фахівцями ветеринарної служби а проводяться заходи з боротьби з грипом птиці, затверджені рішенням Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії.

У перелік заходів входять щоденні подвірні обходи, з метою виявлення падежу птиці, хворої чи підозрілої в захворюванні птиці: "Прохання до громадян міста з розумінням поставитися до виконання фахівцями ветеринарної медицини їх посадових обов'язків. У випадках підозри на захворювання птиці грипом терміново повідомляти державну службу ветеринарної медицини за телефонами: 55-30-42, 24-63-76, 24-20-88, 47-71-63, 42-74-53", - йдеться у повідомленні.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme