Київська школярка втекла від батьків до Харкова

У Харкові розшукали дівчину, яка втекла від батьків у Києві

Київська школярка втекла від батьків до…

Як повідомили кореспонденту Depo.Харків у відділі комунікації поліції Києва, до Печерського управління поліції із заявою про зникнення 14-річної доньки звернулася мати. Жінка розповіла, що дитину востаннє бачила зранку, а вже упродовж доби її місцезнаходження невідоме, на зв'язок із рідними вона теж не виходить.

Інформацію про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 115 Кримінального кодексу України.

Працівники кіберполіції перевірили сторінки дівчини у соціальних мережах та визначили її приналежність до молодіжних субкультур. Саме через ці "захоплення" у дівчини із матір'ю часто виникали конфлікти та сварки.

"Ми встановили, що після сварки із матір'ю дівчина вирішила втекти із дому. При цьому залишила записку. Згодом з'ясувалося, що автостопом дев'ятикласниця доїхала до Харкова, де живуть приятелі. Після проведених оперативно-розшукових дій ми разом із харківськими колегами знайшли її і повернули додому", - розповів заступник начальника – начальник кримінальної поліції Печерського управління Максим Гаврилюк.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme