UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Депутат Миколаївської облради відхрещується від того, що пропонував патрульним хабар

Національне антикорупційне бюро розбиратиметься з Сергієм Чмирем, який вже пішов на лікарняний

Депутат Миколаївської облради відхрещуєт…

Депутат Миколаївської облради Сергій Чмирь, який попався п'яним за кермом та ще й пропонував хабар патрульним, знайшов собі виправдання. Тепер він каже, що не був напідпитку та гроші не пропонував поліції. Про це йдеться в сюжеті "Спецкор", повідомляє Depo.Миколаїв.

Поліцейські кажуть, що в них було орієнтування. У водія одразу побачили ознаки алкогольного сп'яніння, зокрема були нечітка мова та порушення координації рухів. Попри зізнання, що він п'яний, депутат відмовився проходити обстеження та не хотів показувати техпаспорт. У присутності двох свідків патрульні склали протокол, а машину забрали на штрафмайданчик: тепер народному обранцю загрожує штраф 10200 грн та позбавлення "прав" на один рік.

Голова ОДА Олексій Савченко заявив, що домагатиметься звільнення Чмиря з держпідприємства, яке він очолює ("Агрономія" - ред.): "Є факти, що його родичі обслуговують це підприємство. Є факти знущання над людьми. Раніше він був затриманий за хабарі, раніше він притягувався до відповідальності за корупцію. Я особисто звернувся до міністра АПК з приводу того, щоб звільнити саме цього керівника", - сказав Савченко.

Колеги депутата по фракції кажуть, що він перебуває у важкому стані в лікарні. Туди ж він потрапив саме через державне підприємство, мовляв, звідти його вже рік хочуть витурити. "Так, він був у стані алькогольного сп'яніння. Але вчора він випив чи сьогодні, я не знаю, я його не бачив. Він, виявляється, їхав до лікарні, виявляється йому було погано. Він зараз в лікарні, в нього гіпертонічний криз", - сказав очільник фракції "Батьківщина" в Миколаївській облраді Михайло Соколов.

Сам депутат вже все заперечує. "Я випив ліки. Це дало мені таку реакцію. Дуже погано було, високий тиск. Я не казав, що я п'яний. Нічого я не пропонував, я за 1000 гривень хотів сплатити штраф на місці", - сказав Чмирь.

Депутати розглянуть питання про виключення Чмиря з фракції, коли він вийде з лікарняного. За спробу дати хабар за нього візметься Національне антикорупційне бюро, патрульні туди вже передали матеріали.

Зауважимо, що на місці зупинки патрульним Чмирь просив його "простити та відпустити": "Простіть мене, а. Я п'яний... Я працюю директором господарства. Я розумію. Мужики, простіть мене. Я вибачаюсь. Я буду їхати нормально. 1000 гривень даю, відпустіть мене", - казав п'яний депутат.

Нагадаємо, "батьківщинівець" Сергій Чмирь, який є депутатом Миколаївської облради, попався п'яним за кермом. Він просив патрульних простити його та пропонував 1000 гривень. Голова ОДА Олексій Савченко очікує відповіді правоохоронців на такі дії депутатів. Голова облради Вікторія Москаленко вважає, що Чмирь має вибачитися перед жителями області.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme