Депутат Миколаївської облради підозрює в організації нападу "Дідів Морозів" своїх колег

Два місяці тому народного обранця побили невідомі в "казкових масках": за словами постраждалого, правоохоронці знають, хто це зробив

Депутат Миколаївської облради підозрює в…

Депутат Миколаївської облради від "БПП" Федір Барна, якого нещодавно побили злочинці в масках Дідів Морозів, заявив, що до нападу на нього причетні його колеги по облраді. Про це він сказав на комісії з питань законності та депутатської діяльності вчора, 20 лютого, повідомляє Depo.Миколаїв.

Барна влаштував словесну перепалку з головою облради Вікторією Москаленко, заявивши, що вона проігнорувавала рішення комісії, яка засуджувала напад на нього. Депутат почав казати Москаленко, що вона ще відповідатиме на сесії за консолідацію депутатського корпусу. Голова облради ж відповіла, що Барна має культурно поводитися, якщо хоче до себе такого ж ставлення колег-депутатів. Також Москаленко додала, що вона "на зв'язку" з правоохоронцями щодо нападу на Барну.

Проте, за словами депутата, він не потребує звернень голови облради до правоохоронних органів: "За моєю інформацією від правоохоронних органів, причетні до цього злочину, винуватці, організатори і замовники цього - депутати обласної ради. Сьогодні вже встановлені і нападники, і замовники, і виконавці. За словами Москаленко, я себе погано поводжу, тому на мене напали. Спасибі, що ви хоч називаєте причину", - сказав Барна.

Імен Барна не став називати.

Нагадаємо, на Барну напали та жорстоко побили бандити у масках Дідів Морозів. Після цього депутат запідозрив, що напад був пов'язаний з подіями навколо аеропорту. Правоохоронці встановили, що номер авто, на якому приїхали злодії, викрали у Херсонській області ще в травні поточного року.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme