Чоловік, який втрапив у ДТП на Сумщині, помер, не приходячи до тями

Особу загиблого в Шостці встановлює поліція

Чоловік, який втрапив у ДТП на Сумщині,…

Пізно ввечері на лінію "102" надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася на околиці Шостки. На місце негайно були направлені одразу три групи поліції - з безпеки дорожнього руху, швидкого реагування та слідчо-оперативна группа, пише Depo.Суми з посиланням на відділ комунікації поліції Сумської області.

Як з'ясували поліцейські, 50-річний водій Mitsubishi "Pajero" скоїв наїзд на пішохода, який в цей час перетинав дорогу у непередбаченому для цього місці. За словами водія та двох його пасажирів, пішохід з‘явився на проїжджій частині несподівано. За попередніми даними водій позашляховика був тверезий.

Викликана машина "швидкої" доставила непритомного потерпілого до лікарні з попереднім діагнозом "закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, перелом кісток лицьової частини черепа". На жаль, медики виявилися безсилими врятувати чоловіку життя, і він, перебуваючи у реанімації, від отриманих травм помер.

Наразі правоохоронці встановлюють особу загиблого. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами". В тому випадку, якщо вину водія буде доведено, йому, у відповідності з санкцією цієї статті, загрожує покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme