UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

10 шкіл Хмельниччини стали учасниками відбіркового етапу проекту GoCamp

До 1 березня координатори проекту визначаться із учасниками проекту

10 шкіл Хмельниччини стали учасниками ві…

10 шкіл області отримали шанс стати учасниками проекту GoCamp з поглибленим вивченням англійської мови, повідомляє Depo.Хмельницький.

Впродовж трьох тижнів табору діти зможуть узяти участь у реалізації проектів та завдань у рамках чотирьох напрямків: STEAM (наука, технологія, інженерія, мистецтво та математика), громадянська освіта, профорієнтація, спорт та здоров'я.

Зі школярами працюють волонтери із 38 країн світу, серед яких США, Великобританія, Канада, Німеччина, Швейцарія, Мексика, Іспанія, Бразилія, Австралія, Китай, Індія, Сінгапур та інші. Принаймні, так було торік.

У 2017 році організатори очікують приїзду 1 000 волонтерів та участі у таборах 100 000 українських школярів. Волонтери, залучені до проектів, представлятимуть різні країни та національності і стануть культурними послами в Україні. У свою чергу українці отримають унікальну можливість відкрити Україну світові. Саме тому обов'язковою умовою участі шкіл в проекті є забезпечення волонтерів проживанням у сім'ях (host families).

Загалом організатори планують реалізувати три проекти: GoCamp - пришкільні мовні табори по всій країні; AfterSchool GoCamp - позакласні мовні програми в Києві та Київській області; GoCamp East - виїзні мовні програми для дітей з Донецької та Луганської областей.

Участь у таборах GoCamp – це спосіб вивчення мови, завдяки якому діти перебуватимуть у багатокультурному середовищі, навчатимуться працювати в команді, критично мислити та бути толерантними до інших. Учителів залучатимуть до розробки міждисциплінарних програм, які наближують навчання до реального життя. Мета GoCamp - виховати нове покоління всебічно розвиненої та освіченої молоді, яка готова до життя в ХХІ столітті, вільно володіє іноземними мовами та відкрита до пізнання інших культур і досвіду.

У другу хвилю відбору пройшли Старокостянтинівський ліцей міськради ім. М. С. Рудяка, Новоселицька ЗОШ І-ІІІ ступенів, Славутський навчально-виховний компелекс "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, гімназія", Полонський НВК № 2 "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 7 – дошкільний навчальний заклад", Гвардійський НВК "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, гімназія", Крупецький навчально-виховний комплекс "дошкільний навчальний заклад – середня загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів", Ганнопільський навчально-виховний комплекс І-ІІІ ст, Хмельницьке Навчально-виховне об'єднання №5 ім. С.Єфремова, Ізяславська ЗОШ I-IIст. №4, Деражнянська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №3 імені Героя України Івана Зубкова.

Учні та педагоги справились із креативним завданням, і у разі виходу їх до фінальної групи проекту, вже за кілька місяців до закладів приїдуть іноземні волонтери.

До 1 березня координатори проекту GoCamp визначаться із учасниками проекту.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme