UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Засідання у справі тернопільських прокурорів-хабарників знову перенесли

Підготовче засідання суду ніяк не проведуть через те, що захисники обвинувачених ніяк не зійдуться "до купи"

Засідання у справі тернопільських прокур…

Суд у справі чотрьох екс-прокурорів та адвоката з Тернопільщини знову перенесли, передає Depo.Хмельницький з посиланням на "Є".

На підготовче засідання, що мало відбутися сьогодні, через хворобу не з'явився один з адвокатів. Справа ускладнюється тим, що підзахисних багато, а захисників у них ще більше. Тож, щоразу знахоиться причина для переносу судового засідання.

"Всі сторони зацікавлені в тому, щоб розпочався розгляд. Захворів адвокат. Якби це один захисник, то було б простіше. Тут же 5 підсудних, багато захисників: усіх важко зібрати. Навіть дату суду важко визначити", - пояснив прокурор групи прокурорів Василь Кричун, який представляє обвинувачення.

Відтак, підготовче засідання суду перенесли на 6 березня.

Нагадаємо, наприкінці лютого 2016 року детективи Антикорупційного бюро спільно зі співробітниками СБУ та Національної поліції провели спецоперацію під час якої було здійснено близько 40 обшуків.

За результатами цієї операції було порушено кримінальне провадження щодо трьох посадовців прокуратури за фактом вимагання неправомірної вигоди (хабара).

Тернопільські прокурори, яких заскочили на хабарі детективи Національного антикорупційного бюро у лютому, незадоволені рішенням Генерального прокурора України про їх звільнення.

Про звільнення хабарників Юрій Луценко заявив під час представлення нового прокурора Тернопільської області В'ячеслава Перча.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme