Заможним переселенцям повідомили офіційний шлях відновлення соцвиплат

За наявності великих сум на депозитах переселенці не можуть отримувати адресну допомогу

Заможним переселенцям повідомили офіційн…

Про це йдеться у відповіді Міністерства соціальної політики на запит Всеукраїнського благодійного фонду "Горєніє", передає Depo.Дніпро.

"Ми запитали у Міністерства соціальної політики, чи може переселенець знову претендувати на адресну допомогу, якщо він закриє депозитний рахунок. Судячи з відповіді – може", - повідомляють у фонді.

"У випадку, коли на момент звернення за призначенням грошової допомоги у будь-кого з членів сім'ї на депозитному банківському рахунку є кошти у сумі, що перевищують 10-кратний розмір прожиткового мінімуму, встановленого для працездатних осіб, підстав для призначення допомоги немає. Водночас, коли при новому зверненні депозитний банківський рахунок відсутній, розглядається право на призначення грошової допомоги за цим зверненням", - зазначається у листі Мінсоцполітики.

Нагадаємо, що останнім часом прокуратура спрямовує до до суду численні справи у відношенні до вимушених переселенців, які незаконно отримували бюджетну допомогу, маючи при цьому додаткому нерухомість і депозити.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Дніпро

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme