Євродепутатка передасть у Гаагу докази російської агресії на Донбасі

Депутат Європейського парламенту, німецький політик і документаліст Ребекка Гармс під час візиту до прифронтової Авдіївки заявила, що Україна не залишиться на самоті у боротьбі проти російської агресії

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на прес-службу Міноборони України.

"Наш Європейський парламент буде робити все можливе і засуджувати ці зухвалі і жорсткі обстріли по місту, які я сьогодні побачила, тут, в Авдіївці", - підкреслила євродепутат, висловивши надію на продовження зниження напруги та чітке виконання положень Мінських домовленостей.

Гармс також додала, що на передових позиціях її вразили українські офіцери та солдати, які мужньо і непохитно захищають мирне населення Авдіївки і в цілому Україну.

Вона також наголосила, що Україна не залишиться на самоті у боротьбі проти агресії РФ, загалом зараз увесь світ знаходиться у режимі тривоги у зв'язку з подіями на Донбасі.

Євродепутат задокументувала докази злочинів проти України, аби передати їх до Міжнародного трибуналу.

Ребекка Гармс належить до тих європейських політиків, які активно працюють над тим, щоб Україна була членом європейської сім'ї, і вже протягом тривалого часу Україна належить до політичних пріоритетів її роботи у Європейському парламенті.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme