Як у Вінниці шукали двох зниклих дітей

Матір одного з утікачів притягнуть до адміністративної відповідальності

Як у Вінниці шукали двох зниклих дітей…

Учора, 19 лютого, вінницькі правоохоронці розшукали двох 10-річних хлопчиків, які напередодні втекли з реабілітаційного закладу. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на прес-службу поліції Вінницької області.

Про те, що діти зникли, в суботу близько 20:00 поліції повідомили працівники обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей. Один з хлопчиків – житель м. Вінниці, другий з Оратівського району.

Повідомлення було зареєстровано, відповідне орієнтування передано усім правоохоронцям м. Вінниці. Дітей шукали усю ніч. Поліція були перевіряла розважальні заклади, комп'ютерні салони, вокзали міста. Протягом ночі правоохоронці тричі приїжджали до одного з хлопчиків додому і намагалися зв'язатися з його мамою телефоном. Але спроби почути маму зусилля були марними.

Вранці, близько 7.30 год., коли телефон жінки з'явився у мережі, працівники поліції у черговий раз поїхали за місцем її проживання і знайшли там дітей. Як з'ясувалося, вони весь час перебували вдома. Поліцейські повернули дітей до закладу. Жінка буде притягнута до відповідальності за ст.184 КУпАП (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей).

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme