Як люди Тимошенко виправдовуються через бійку на Львівщині

У Стрийській міськраді стались сутички

Заступник міського голови Стрия на Львівщині Роман Волинець оприлюднив спеціальну заяву щодо сутичок у залі міської ради. Про це пише Depo.Львів.
"На сайті Стрийської міської ради 29 грудня 2016 року була зареєстрована електронна петиція активістом однієї з політичних партій Ігорем Бриком щодо моєї відставки. Оскільки міська рада працює згідно з проєвропейськими та демократичними принципами, усі петиції, які мають понад 150 підписів, ми одразу ж скеровуємо на розгляд депутатів Стрийської міської ради. Автори петиції щодо моєї відставки зазначають, що я нібито ігнорую думку громади щодо відкриття дитячого відділення реанімації у Стрийській дитячій міській лікарні", - пише він у заяві.
Він також зазначає, що оскільки під петицією підписалися 159 осіб, то її відповідно винесли на розгляд депутатів Стрийської міської ради.
"Те, що сесія обіцяла бути гарячою, непередбачуваною та провокативною мені було відомо заздалегідь, але те, що вона перейшла межі допустимого просто не вкладається в голові", - зазначає Волинець.
За його інформацією, щодо питання відкриття дитячого відділення реанімації у Стрию, то "повідомляю, що за результатами перевірки департаменту охорони здоров'я Львівської облдержадміністрації стану медичної допомоги дітям у Стрийській міській дитячій лікарні матеріально-технічна база, відсутність в штаті дитячих анестезіологів та спеціалізованих ліжок не дає можливості відкрити на базі міської дитячої лікарні дитяче анестезіологічне відділення, а тільки у Стрийській ЦРЛ".
"Тому вважаю, що питання моєї відставки не мало ніякого обґрунтування, а активісти-провокатори вирішили "зачепитися" за цю проблему, аби отримати політичні девіденти", - йдеться у повідомленні.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme