У Трампа стверджують, що не передали в Білий дім план зняття санкції з Росії

До Білого дому не передавали плану зняття санкцій з Росії,  який  запропонував народний депутат України Андрій Артеменко

Про це в інтерв'ю The Washington Post заявив персональний юрист президента США Дональда Трампа Майкл Коен, передає Depo.ua.

Коен визнав той факт, що зустріч з українським депутатом відбулася і Артеменко справді передав йому "мирний план для Росії і України".

Проте Коен категорично заперечує передачу пропозиції українського депутата в Білий дім і обговорення його з відставним радником президента США Майклом Флінном.

"Я визнаю, що коротка зустріч (c Андрієм Артеменко, - ред.) відбулася, але категорично заперечую обговорення цієї теми і передачу будь-яких документів в Білий дім і Флінну", - зазначив Коен.

Нагадаємо, що, за даними газети The New York Times, народний депутат-"радикал" Андрій Артеменко разом з наближеними до президента США Дональда Трампа Майклом Коеном і Феліксом Сатер склали план зняття санкцій з Росії. Його передали на розгляд адміністрації президента США.

План начебто передбачає "виведення всіх російських військ зі Сходу України та проведення в країні референдуму про передачу Криму в оренду Росії на термін від 50 до 100 років".

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко вже закликав Артеменка скласти депутатський мандат.

Водночас у Москві заявили, що не розглядають прийняття Криму в оренду, бо вже вважають його своєю територією.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme