UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Тернополі протестують пенсіонери та підприємці

Акцію протесту "Зупинимо владний геноцид українського народу" влаштували біля ОДА

У Тернополі протестують пенсіонери та пі…

Підприємці та пенсіонери зібрались на протест під стіни Тернопільської облдержадміністрації, передає Depo.Хмельницький з посиланням на "20 хвилин".

Основні вимоги - перегляд чинних тарифів з метою доведення їх до економічно обґрунтованих, відмінити штрафи в 96000, 320000 грн для малого і середнього бізнесу, впровадити право на сімейний бізнес, не допустити підняття пенсійного віку, ввести жорсткий контроль заробітних плат для керівників державних підприємств, суддів і інших високопосадовців.

Підприємець Володимир Суль обурюється: "Вони зробили такі податки, що в мене два найкращих співробітника виїхало за кордон. Нас карають за те, що ми даємо робочі місця".

Голова профспілки підприємців "Захист справедливості" Наталія Шоломейчук додає: " Їм не вистачає грошей в пенсійному фонді. А де поділись гроші звідти?"

Директор департаменту соціального захисту населення Вадим Боярський говорить: "На сьогоднішній день в Україні ще не було накладено жодного штрафу у розмірі 320 тисяч. І накладання штрафу це не ж одномоментна і швидка процедура. Це відповідна процедура з доказовою базою. І я розумію так, що позиція влади і ОДА в тому, щоб не штрафувати при дрібницях".

За словами службовця, вимоги розглядатимуть, подадуть до фіксальної служби, до Кабінету Міністрів.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Тернопіль

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme