У миколаївського шкуродера знайшли вдома шапки з котів та купи шкур собак (ФОТО, ВІДЕО 18+)

Матір чоловіка погрожувала підпалити свою та сусідські квартири, її зрештою забрала "швидка"

У миколаївського шкуродера знайшли вдома…

Історія з миколаївським шкуродером має продовження. Суд дозволив провести обшук в його помешканні. У квартирі та на дачі, де панує антисанітарія, знайшли шкури котів та собак. Про це йдеться на сторінці КП "Центр захисту тварин" у "Фейсбуці", повідомляє Depo.Миколаїв.

Слідчо-оперативна група виявила у помешканні шкуродера Дмитра антисанітарію, безліч мішків з невизначеними речами, сміття, бруд. Так, у банці кишіли таргани. Ступити було ніде через купи мотлоху. В одній з кімнат плакало кошеня, але відшукати його не вдалося.

У Центрі захисту тварин також зазначають, що мати Дмитра перешкоджала обшуку та погрожувала прес-службі КП. Своєї провини чи свого сина жінка не визнавала, стверджуючи, що все це абсолютний наклеп.

Зрештою, після третього дзвінка сусідів, матір приїхала забирати "швидка", оскільки в її адекватності сумнівалися: "Жінка не хотіла їхати в лікарню без вилученого слідчим бензину, ножів і мобільного телефону, активно намагаючись забрати, особливо, бензин, загрожувала сусідці Олені підпалити свою, а заодно і її квартиру", - повідомили зоозахисники.

Вилучені речі направили на експертизу. Також повідомляється, що у квартирі знайшли викрадені речі сім'ї Олени.

Матір шкуродера повезли на перевірку до психіатра, а квартиру опечатали. Обшук продовжили на дачі, де знайшли свіжі шкури великої та дрібної рогатої худоби. В одній з кімнат горів газ, сушили шкури, була зламана пломба на газовому лічильнику. За викликом поліції прибула газова служба, щоб перекрити газ.

В будинку знайшли мішок зі шкірами котів і собак. За словами сусідів, досить давно викрали сусідського собаку породи коллі, чию шкуру знайшли під час обшуку. А на другому поверсі дачі були шапки з котів. "З минулого разу, коли співробітники КП вилучали тварин, з дачі зникли шкури собак, які сушилися. нових тварин, крім курей і гусей, що мешкають в курнику, на дачі не з'явилося", - зазначили у Центрі захисту тварин.

Під час обшуків у шкуродера знайшли щеня, яке боїться гучних звуків, забивається в куток та скиглить.

Нагадаємо, що миколаївські зоозахисники разом з поліцією врятували кілька собак в помешканні Дмитра. За повідомленнями сусудів шкуродер їх їсть. Його матір скаржилася, що сусіди кривдять сім'ю та вимагала повернути собак. Жінка виправдовувала сина.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme