UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Миколаївські будинки прикрасять соціальними графіті, якщо дозволять городяни

Конкурсна комісія вирішила підтримати усі проекти, але з деякими уточненнями

Миколаївські будинки прикрасять соціальн…

У Миколаївській міській раді визначили проекти, які реалізують за фінансової підтримки з міського бюджету. Деякі проекти конкурсна комісія затвердила з позначкою "якщо". Про це Depo.Миколаїв повідомили у міськраді.

У п'ятницю, 17 лютого, відбулося ІІІ засідання конкурсної комісії з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадського суспільства на виконання Програми "Молодь" на 2016-2018 року, яким надається фінансова підтримка за рахунок бюджетних коштів.

Всього було подано 14 конкурсних пропозицій. Ознайомившись з проектами, конкурсною комісією було вирішено підтримати усі проекти, але з деякими уточненнями.

Так, проект "Майбутнє без наркотиків", мета якого провести лекції про шкідливий вплив наркотиків для учнів миколаївських шкіл, буде підтримано при наданні підтверджуючих листів від шкіл про готовність сприяти в проведенні проекту, а також проект Art & Freedom, мета якого полягає у Створенні арт-об'єктів на стінах споруд Миколаєва у виді цитат визначних людей або поетичних рядків, буде підтримано при наданні підтверджуючих листів згоди від власників будівель або балансоутримувачів.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme