UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Миколаєві двоє "зацеперів" хизуються небезпечним катанням (ФОТО, ВІДЕО)

Юнаки, вчепившись ззаду тролейбуса, катаються по місту та знімають себе на відео 

У Миколаєві двоє "зацеперів" хизуються н…

У Миколаєві юнаки-"зацепери" ризикуючи своїм життям катаються на тролейбусах та трамваях і цим хизуються у соціальних мережах. Відео ризикованих забав підлітки самі викладають на своїх сторінках. Двох із таких героїв розсекретили на сторінці "Електротранспорт Миколаїв" "ВКонтакте", повідомляє Depo.Миколаїв.

На відео Юра і Слава, як вони самі себе називають, вихваляються вчинком та вважають його дуже крутим. Коментуючи своє відео, юнаки висловлюються нецензурною мовою та передають вітання знайомим дівчатам.

Варто зазначити, що "катання" хлопців відбувається на очах десятків людей, проте ніхто так і не викликав поліцію. Дехто просто крикнув, щоб ті так більше не робили, але на це "зацепери" відреагували сміхом та висловили намір продовжувати "розваги" і надалі. Крім того, зі слів юнаків, вони планують підкорювати ще й висоти.

Увага! Відео містить нецензурну лексику.

Варто зазначити, що вчинок хлопців обурив користувачів соціальної мережі "ВКонтакте". Деякі висловили надію, що завдяки відео відповідні служби знайдуть та покарають порушників.

Нагадаємо, що у Миколаєві шибайголова "осідлав" тролейбус. Молодик-"зацепер" вчепився до тролейбусу та покатався безкоштовно вулицями міста.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme