UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Миколаєві бродячі собаки напали на городян

Це вже не перший випадок нападу цих собак на людей у ​​дворі

Як передає Depo.Миколаїв, про це в Facebook повідомила мешканка Миколаєва Тетяна Іванова.

"Сьогодні зі мною сталося те, чого зазвичай ніхто з нас не очікує - мене вкусила бродячий собака! Я їздила до батьків на Намив, і вже побувши у них в гостях, разом з донькою йшла через двір до машини. Двір за адресою Озерна 11 (колишня Червоних Майовщиків)", - написала жінка.

За її словами, у дворі живуть дві агресивні бродячі собаки розміром з вівчарку. Собаки спали під стіною будинку, коли жінка з донькою просто йшли до машини.

"Їх було дві. Вони вскочили і почали гавкати. Але я і подумати не могла, що будуть нападати, поки не відчула укус. Більша з собак білого кольору забігла ззаду і вкусила. До машини 5 кроків залишалося. Я страшенно за дочку перелякалася, замахнулася на собак сумкою, крикнула - вони відбігли. Добре, ще що не сильно прокусила, штани врятували і що собака тільки ковзнула зубами. А вирішила б вона інакше куснути і трохи нижче - була б серйозна травма. Кусала вона сильно, що не могло не налякати", - продовжує потерпіла.

Крім того, жінка зазначає, що це вже не перший випадок нападу цих собак на людей у ​​дворі.

"Мама каже, що не перший випадок вже, що на жінку кидалися, та палицею відбилася, на дитину гарчали. Там дітей повний двір, а собаки сплять в пісочниці. Що потрібно, щоб дитину вкусила, щоб щось зробили вже з цим нарешті? Я в лікарні була, все зафіксували. Тепер мені уколи колоти", - написала жінка.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme