У Кременчуці затримали водія "під кайфом"

У салоні автівки кременчужанина знайшли зброю та наркотики

У Кременчуці затримали водія "під кайфом…

Сьогодні, 20 лютого, близько 6:00 ранку, патрульні Кременчука зупинили Ford Transit за порушення Правил дорожнього руху. Про це повідомили на сторінці у Facebook Патрульної поліції Кременчука, пише Depo.Полтава.

Спілкуючись із водієм, правоохоронці виявили у нього явні ознаки наркотичного сп'яніння. Від проходження тесту у наркологічному диспансері громадянин відмовився.

Патрульні помітили, що пасажир автомобіля теж поводився підозріло. Виявилось, що це 25-річний кременчужанин, який раніше вже мав проблеми із законом. Провівши поверхневу перевірку автівки, патрульні спільно із слідчими знайшли речовину, схожу на наркотики та пістолет.

Речові докази вилучили та направили на експертне дослідження.

На водія склали два адмінпротоколи за статтями: 130 (керування ТЗ у стані сп'яніння) та 126 (керування ТЗ без відповідних документів).

За фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за статтею 309 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та статтею 263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

За скоєне водієві загрожує позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme