У Харкові засудили ватажка малолітніх бандитів

Підліток пішов на крадіжку разом з малолітніми спільниками

У Харкові засудили ватажка малолітніх ба…

Як передає Depo.Харків, вирок неповнолітньому злочинцю 14 лютого ухвалив Орджонікідзевський районний суд м. Харкова. Засуджений – учень дев'ятого класу вечірньої школи.

Суд встановив, що ввечері 31 жовтня 2016 року хлопець разом зі спільниками – малолітніми, які ще не досягли віку кримінальної відповідальності, пролізли в будинок, де розташовувався магазин сувенірів та вкрали звідти сувенірні запальнички, зокрема, у вигляді гранат, ліхтарики, дорожні ножі, попільничку та інші сувеніри. Збитки від дій зловмисників становлять 1,2 тис. грн.

Крім того, в цей же день банда залізла в кіоск в переході станції метро "Індустріальна". Звідти вони хотіли вкрасти мобільні телефони, навушники та флеш-карту, однак їх побачив перехожий та тримав двері кіоску, щоб зловмисники не втекли, до приїзду поліції.

На суді зловмисник визнав провину та розкаявся у скоєному.

Суд визнав підлітка винним у скоєнні злочину за ч.3 ст.185, ч.2 ст.15 і ч.3 ст.186 Кримінального кодексу України і призначив йому покарання у вигляді чотирьох років позбавлення волі з іспитовим терміном в один рік.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme