UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Трамп пообіцяв "вивести ЗМІ на чисту воду"

Президент США Дональд Трамп, виступаючи перед прихильниками у Флориді, в черговий раз піддав жорсткій критиці американські ЗМІ

Про це передає Depo.ua з посиланням на BBC.

За його словами, вони відмовляються "повідомляти правду"; тому він вирішив звернутися до американців безпосередньо, "без фільтра фейковий новин".

Захід пройшов в місті Мелборн. За підсумками листопадових виборів Флорида була серед штатів, де більшість проголосувала за Трампа.

Промова президента нагадувала передвиборну, хоча, як правило, чинні президенти США нечасто вдаються до таких форматів спілкування з аудиторією.

Заявивши, що управління Білим домом проходить "дуже гладко" - всупереч твердженням, нібито справи в адміністрації знаходяться в безладді, - Трамп виступив з критикою американських ЗМІ.

Деякі видання просто вигадують новини, заявив він, і відмовляються повідомляти правду.

"Ми продовжимо виводити їх на чисту воду, - пообіцяв президент. - Ми переможемо, переможемо, переможемо".

На цьому тижні адміністрація Трампа понесла серйозні репутаційні втрати: в понеділок президент був змушений звільнити свого радника з національної безпеки Майкла Флінна, але розкритикував ЗМІ за "нечесне ставлення" до нього.

18 лютого Трамп звинуватив провідні американські ЗМІ в поширенні фейковий новин і назвав їх "ворогами американського народу".

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme