Стрілянина в Харкові: Призначено понад півсотні експертиз

Досудове розслідування проводиться за кількома статтями Кримінального кодексу України – замах на вбивство та хуліганство

Стрілянина в Харкові: Призначено понад п…

Як повідомили кореспонденту Depo.Харків у відділі комунікації ГУ Національної поліції України в Харківській області, наразі правоохоронці вивчають всі отримані свідчення, встановлюють обставини події та мотиви.

За даними поліції, усі учасники конфлікту активно співпрацюють зі слідчими органами.

"Вилучена автоматична зброя зареєстрована на одного з громадян та не є табельною. В рамках розслідування кримінальних проваджень призначено більше 50 судово-криміналістичних експертиз", - зазначили в поліції.

Правоохоронці також звернулися до всіх свідків та очевидців події з проханням надати будь-яку інформацію до слідчого управління за адресою: вул. Весніна, 14, 2 під'їзд, або за телефоном 102.

Як повідомляв Depo.Харків, у Харкові пізно ввечері 17 лютого внаслідок конфлікту між двома групами людей у камуфляжі була поранена людина.

Правоохоронці затримали осіб, котрі після перестрілки "забарикадувалися" в дитячому садку. Затримані опору не чинили. Ніхто під час затримання ушкоджень не отримав.

В учасників перестрілки в Харкові вилучені помпові рушниці та обріз.

У поліції Харкові зазначили, що учасника конфлікту підстрелили з мисливської зброї.

Пораненого доставили в лікарню. У активіста діагностували поранення печінки та розрив стегнової артерії.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme